Spirulina Chlorella+ (100 tablete)

Preţ de la: 151,5 lei166,7 lei

În produsul nostru Spirulina Chlorella PLUS (100 tablete), am îmbogăţit combinaţia dintre algele spirulina şi chlorella cu lucernă şi grâu încolţit. Clorofila, care se găseşte în plante, poate avea un impact benefic asupra echilibrului acid-alcalin al organismului, astfel că asigură detoxifierea şi alcalinizarea acestuia de o manieră blândă.

Şterge
Cod produs: CV0165 Categorie: Etichete: , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Fiecare tableta de Spirulina Chlorella Plus mai conţine si un amestec patentat, de substanţe benefice din fructe şi legume consumate mai rar, într-o formă concentrată.

Combinaţia dintre algele spirulina şi chlorella cu lucernă şi grâu încolţit din Spirulina Chlorella PLUS reprezintă varianta ideală în procesele de detoxifiere și reîmprospătare a organismului.

Produsul nostru oferă şi o protecţie eficientă împotriva radicalilor liberi, datorită extractelor de licopen şi luteină.

Cui recomandăm produsul Spirulina Chlorella Plus?

• Tuturor celoar care doresc un adjuvant în dietele de alcalizare.
• Persoanelor care consumă cantităţi excesive de produse alimentare acidifiante (ex: carne, grăsimi animale, ulei care nu este obţinut prin presare la rece, făină albă sau zahăr rafinat).
• Celor care trebuie să înlocuiască aminoacizi esenţiali pierduţi de organism.

Ce este spirulina?

Spirulina este una dintre sutele de specii de alge şi se crede că ar fi prima formă de plantă de pe pământ.  Acest microorganism, capabil să utilizeze fotosinteza şi să crească rapid, a fost denumit spirulină datorită aspectului său spiralat, vizibil sub microscop. Denumirea sa ştiinţifică este Arthrospira platensis. Spirulina este foarte bogată în proteine, de exemplu: 100 g de spirulină conţin 60-70 g de proteine (de 3 ori mai mult decât carnea de porc, de ex.) care sunt uşor asimilabile de către organism.

Spirulina mai conţine si antioxidanţi, cum ar fi beta-carotenul şi zeaxantina, despre care se crede că sunt capabili să diminueze activitatea radicalilor liberi care lezează celulele organismului printr-un proces chimic numit oxidare. Studiile efectuate atât pe animale, cât şi pe oameni au demonstrat că spirulina fortifică funcţiile sistemului imunitar prin stimularea producţiei de substanţe antiinflamatorii, cunoscute ca interferoni. Spirulina mai conţine o concentraţie mare de vitamine: A, B1, B2, B6, B12, C, E, acid folic şi nicotinic. Conţinutul de vitamina B12 al spirulinei este cu 250% mai mare decât cel din ficat, fiind considerată cea mai bogată sursă de vitamina B12 din lume.

Ce trebuie să stiu despre chlorella?

Chlorella este o microalgă monocelulară care există pe Terra de aproximativ 2,5 miliarde de ani şi care a reuşit să supravieţuiască exact în aceeaşi formă până în zilele noastre datorită celor două caracteristici extraordinare pe care le are: peretele său celular unic şi capacitatea de reproducere. Cuvântul chlorella derivă de la „chloros”, ceea ce în greacă înseamnă verde, şi de la „ella”, în latină însemnând mic. A fost descoperită în anul 1800 şi asupra ei s-au efectuat numeroase studii ştiinţifice, alga stârnind un interes ştiinţific şi medical deosebit de mare.

Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, conţinând cantităţi mari de vitamine B, proteine de calitate superioară, acizi graşi esenţiali şi clorofilă – valorile nutriţionale sunt atât de mari încât se poate trăi cu un regim alimentar sănătos consumând doar chlorella şi apă. Chlorella are multiple acţiuni benefice asupra sănătăţii: este un detoxifiant perfect, datorită nivelului ridicat de clorofilă, curăţă sângele şi organele vitale, reduce colesterolul din sânge, îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului digestiv (facilitează eliminarea), este o sursă bogată de acizi omega-3, creşte energia organismului prin creşterea nivelului celulelor albe din organism, care sunt esenţiale pentru sănătate şi vitalitate.

Atât spirulina, cât şi chlorella fac parte din categoria „super food” („superalimente”), adică a alimentelor bogate în substanţe fitochimice – substanţe care au proprietatea de a lupta împotriva anumitor afecţiuni, de a fortifica sistemul imunitar şi a îmbunătăţi starea de sănătate. Deşi ambele alge conţin proteine, vitamine şi minerale, rezultatul acţiunii lor asupra organismului poate fi diferit.

Spirulina asistă la construirea masei musculare, pierderea în greutate şi acţionează împotriva diferitelor forme de cancer, în timp ce chlorella, cu un conţinut foarte ridicat de clorofilă, este utilizată mai ales pentru detoxificarea organismului şi refacerea celulelor nervoase lezate de la nivelul creierului. Împreună, acţiunea lor este mai eficientă, chlorella curăţând organismul, iar spirulina pregătind organismul pentru reconstrucţie şi o sănătate mai bună.

Şi beneficiile celorlalte plante din compoziţia produsului sunt cunoscute. Astfel, grâul încolţit este eficient în afecţiunile cardiovasculare, în lupta împotriva cancerului şi duce la scăderea tensiunii arteriale. Lucerna sau alfalfa este, de asemenea, bogată în vitamine, minerale şi alţi nutrienţi cu rol cheie în fortificarea oaselor şi menţinerea unui organism sănătos.

Care e rolul celorlalte ingrediente din Spirulina Chlorella Plus?

Telina – denumirea derivă din limba latină, unde celeri înseamnă cu „acţiune rapidă”, în cazul de faţă referindu-se la proprietăţile ţelinei. Pe lângă vitamine şi minerale, conţine uleiuri esenţiale care îi conferă aroma puternică specifică şi care au proprietăţi calmante; ţelina creşte secreţia şi eliminarea urinei, este un tonifiant şi stimulent general. Este benefică în artrite, reumatism, indigestii, tulburări respiratorii, afecţiuni ale nervilor, insomnii.

Varecul sau kelpul este deosebit de bogat în vitamine şi minerale. Contribuie la refacerea membranei celulare, ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, detoxifică organismul şi datorită conţinutului ridicat de iod, contribuie la buna funcţionare a tiroidei care, la rândul ei, controlează creşterea, energia şi metabolismul organismului.

Varza – conţine fitonutrienţi care protejează organismul de acţiunea nocivă a radicalilor liberi care pot leza membrana celulară. Are acţiune detoxifiantă.

Spanacul – acţiunile sale benefice se reflectă asupra vederii, forţei musculare, tensiunii arteriale; poate fi eficient în ateroscleroză, mineralizarea oaselor, infarct miocardic etc.

Păpădia – este o sursă bogată de nutrienţi şi alţi compuşi care pot îmbunătăţi funcţiile ficatului, pot ajuta la pierderea în greutate; are acţiune diuretică şi poate regla nivelul zahărului din sânge.

Pătrunjelul – este deosebit de benefic pentru sistemul digestiv; împrospătează respiraţia; inhibă secreţia histaminei (substanţă care poate induce alergii).

Luteina – este extrasă din crăiţă; poate acţiona împotriva degenerării maculare. Luteina oferă protecţie ochilor şi pielii, două organe direct expuse mediului extern.

Licopenul – este extrasă din roşii, una dintre cele mai bogate surse de licopen. Licopenul protejează celulele organismului împotriva oxidării, care este asociată cu cancerul. Conform studiilor, licopenul este de două ori mai activ în reducerea radicalilor liberi decât beta-carotenul.

Brassica oleracea (varza de Bruxelles) pare a fi deosebit de protectoare împotiva cancerului şi bolilor cardiovasculare, două afecţiuni majore care cauzează decesul în ţările industrializate.

Ridichea neagră – bogată în vitamina C, B1, magneziu, fier şi calciu, este un excelent mijloc de drenaj pentru ficat şi vezica biliară, crescând cantitatea şi fluiditatea biliară.

Aloe vera – are nenumărate acţiuni benefice, are efect antibacterian şi antifungic şi, de asemenea, este un regenerator celular. Este un tonifiant şi detoxifiant general.

Ingrediente Spirulina Chlorella Plus

250 mg Pulbere de Spirulina
250 mg Pulbere de Chlorella
100 mg Pulbere de frunze de lucernă
15 mg Pulbere de seminţe de ţelină
15 mg Pulbere de varză
15 mg Pulbere de spanac
15 mg Pulbere din rădăcină de păpădie
15 mg Pulbere de pătrunjel
10 mg Extract de luteină
10 mg Extract de licopen
10 mg Pulbere din rădăcină de ridiche neagră
5 mg Pulbere de aloe vera
5 mg Pulbere de broccoli
15 mg Pulbere de varec
10 mg Pulbere din frunze de varză de Bruxelles
100 mg Pulbere de grâu încolţit

Alte Ingrediente: stabilizatori – celuloză microcristalină, carbonat de calciu; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; agenţi de glazurare – hidroxipropil metilceluloză; clorofilină; ceară Carnauba…………………………q.s. Conţine gluten, ţelină, peşte, crustacee, moluşte.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Pacienţii suferind de hipertiroidism trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma produse pe bază de alge.

S-ar putea să-ți placă și…