Pure Yucca (100 capsule)

Preţ de la: 66,00 lei72,60 lei

Saponinele, ingredientele active naturale asemănătoare steroizilor conţinute de Yucca, au efecte diuretice, anti-inflamatoare, antispamodice şi antioxidante. Extrasul obţinut din acestea conţine câteva enzime, clorofilă, antioxidanţi şi alte ingrediente active. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerând metabolismul şi astfel grăbind secreţia substanţelor nocive.

Golește
Confirmare prin SMS de primire a comenzii. Producător: Calivita® International | Cod: FL0030 Categorie: Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Pe langa cele mentionate mai sus, produsul Pure Yucca asigura o absorbtie mai buna asubstantelor nutritive, imbunatateste digestia, accelereaza si regleaza procesele de secretie, ajuta la rezolvarea problemelor intestinului gros (ex. colite). Se poate utiliza pentru efectele sale benefice si in cazul artritelor.

Cui recomandăm produsul Pure Yucca?

• Persoanelor care doresc să stimuleze procesele de detoxifiere din organism.
• Celor care urmează o cură de curăţire şi purificare a intestinului.
• Pentru restabilirea echilibrului florei intestinale, în special în urmaa unui tratament cu antibiotice.
• Ca adjuvant în tratamentul pentru scăderea colesterolului.

Zilnic suntem expusi la mii de substante toxice si chimice atat la locul de munca, cat si acasa, prin aerul respirat, alimente si apa potabila, precum si prin medicamentele luate. Si mai mult, folosim mai multe dulciuri si alimente artificiale decat in tot cuprinsul istoriei omenirii si ne distrugem organismul regulat cu diferite substante energizante si calmante.

Studiile arata clar ca organismul nostru nu este capabil sa neutralizeze toate substantele chimice nocive, pe care le acumulam din aer sau alimente. Acestea pur si simplu se acumuleaza( mai ales in celulele adipoase) in tesuturi, sange, organe (de exemplu colon, ficat, creier) si se depoziteaza pentru o perioada nedeterminata, cauzand diferite boli.

De ce ar trebui să incep o cură cu yucca?

Cura cu yucca detoxifică organismul si curata intestinele, in special colonul. Pe parcursul unei cure cu Yucca trebuie asigurat un aport ridicat de lichide, de aproximativ 2-3 litri pe zi. Capsulele se ingereaza cu 1-2 pahare de apa. In primele zile ale curei de detoxifiere poate aparea diareea, poliuria (eliminarea de cantitati crescute de urina), scaderea glicemiei sau a concentratiei de potasiu in sange.

Toate aceste efecte sugereaza accelerearea eliminarii toxinelor din organism. Reactii de acest gen pot fi preintampinate printr-o dozare corespunzatoare, o alimentatie rationala si un regim alimentar alcatuit de un dietetician. Deoarece este un preparat obtinut din tulpina plantei, produsul Pure Yucca detine cele mai mari cantitati de substante active.

Ştiaţi că plantei Yucca i se spunea „arborele vieţii” de către indieni?

Ingrediente Pure Yucca

500 mg Pulbere din tulpină de Yucca schidigera

Alte Ingrediente: Gelifiant -gelatină………q.s.

Mod de administrare

De trei ori pe zi, se iau câte 2–3 capsule, cu un pahar mare cu apă.

În timpul unei cure de curăţire a organismului, o deosebită importanţă o are asigurarea unui aport substanţial de lichide, prin urmare administraţi tabletele cu 1-2 pahare mari de apă. Este recomandat consumul a 2-3 litri de lichide pe zi, pentru ca substanţele toxice să fie eliminate din organism cu mai multă uşurinţă. La începutul tratamentului cu Yucca, este posibil să prezentaţi urinări abundente, diaree şi un nivel scăzut al potasiului. Aceasta este consecinţa efectului accelerator de detoxifiere a metabolsimului. Poate fi evitată prin administrarea unor doze corecte, alimentaţie adecvată şi, dacă este posibil, o dietă vegetariană concepută de un nutriţionist. Copiii sub vârsta de şase ani trebuie să consume acest produs numai la recomandarea medicului.