Acai Organic (473 ml)

Preţ de la: 186,5 lei205,2 lei

Organic Acai, cu un conţinut de acai 100%, din surse organice certificate,contine o cantitate foarte ridicată de antioxidanți; în plus, conține vitaminele B1, B2, C și E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu, aminoacizi și acizi grași nesaturați. Este bogat în fibre, având o cantitate foarte scăzută de zaharuri.

Şterge
Cod produs: CV0182 Categorie: Etichetă: Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Datorită efectului său antioxidant extraordinar şi impactului pe care îl are asupra funcţionării sănătoase a organismului, acai este un adevărat superfruct. CaliVita l-a „captat” în sticlă şi îl oferă membrilor săi în forma cea mai eficientă: vă prezentăm Organic Acai, cu un conţinut de acai 100%, din surse organice certificate.

Produsul nu conţine alte fructe, prin urmare nu i-am diluat efectele benefice în niciun fel. Sucul de fructe are o aromă naturală exotică şi poate fi uşor dozat de toţi membrii familiei. Fără adaos de zahăr, conservanţi artificiali, agenţi de colorare sau intensificatori de aromă. Acaiul procesat provine din culturi organice, nefiind contaminat cu fertilizatori artificiali, pesticide sau alte substanţe chimice.

Astfel, perioada de coacere a fructului este mai lungă, dar acesta este mai bogat în substanţe nutritive şi mai aromat, iar cultivarea sa nu poluează solul, păstrându-l intact şi pur pentru generaţiile care vor veni.

Încearcă noul nostru produs şi completează rezerva de antioxidanţi a familiei tale cu acest suc de fructe deosebit şi gustos sau foloseşte-l ca supliment în cura de slăbit!

Cui recomandăm produsul Acai Organic?

• Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă puternică, în special fumătorilor, persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şi consumatorilor de alcool.
• Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotriva Sindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).
• Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.
• Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.

De ce sa alegi produsul Acai Organic de la Calivita?

• 100% acai organic, fără adaos de alte fructe.
• Acaiul organic îndeplineşte în totalitate condiţiile prevăzute pentru produsele organice în vigoare în SUA şi în Europa.
• Lichid – uşor de dozat.
• Poate fi consumat şi de copii.
• Natural, gust exotic.
• Fara conservanţi, coloranti si potenţiatori de aroma artificiali.
• Fara adaos de zahăr.

Ştiaţi că acai îşi pierde cea mai mare parte a calităţilor nutritive în primele 24 de ore după recoltare, prin urmare trebuie procesat imediat, ajungând în dieta noastră sub formă de pastă sau suc?

Ingrediente Acai Organic

12505 mg Suc de Acai organic (Euterpe oleracea)
1592.5 mg Concentrat din suc organic de cireşe negre (Prunus avium)
1565 mg Concentrat din suc organic de mere (Malus domestica)

Alte Ingrediente: corector de aciditate – acid citric…………………….q.s.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, 2 linguri (30 ml) pe zi sau conform recomandărilor.

A se păstra la rece după deschidere. Agitaţi flaconul înainte de consum! Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează. Persoanele cu afecțiuni renale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de consumul produsului, din cauza conținutului ridicat de potasiu. Nu se recomandă persoanelor aflate la terapie cu imunosuprimante.