Lion Kids+ D (90 tablete)

Preţ de la: 59,5 lei65,5 lei

Lion Kids + D este un complex de minerale şi multivitamine cu un conţinut suplimentar de vitamina D, care nu atacă dinţii, are un gust plăcut şi e uşor de mestecat, e prezentat sub formă de animalute şi a fost special creat pentru copii. Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare.

Şterge
Cod produs: CV0129 Categorii: , Etichete: , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Lion Kids +D este un complex de vitamine şi minerale naturale cu o formulă unică şi completă, menită să ajute la dezvoltarea armonioasă a copilului. Produsul contine si vitamina D care intervine in absortia calciului si fixarea acestuia in oase.

Tablete masticabile cu multivitamine, sub formă de animăluțe, fără zahăr, cu arome naturale de fructe.

Datorită formei şi gustului foarte plăcut, tabletele sunt uşor de administrat chiar şi copiilor mai pretenţioşi. Lion Kids + D de la Calivita se recomandă şi pentru a creşte pofta de mâncare, întărirea sistemului imunitar şi dezvoltarea capacităţii de concentrare a copiilor.

Pentru cine recomandăm produsul Lion Kids +D?

• Pentru consumul zilnic al copiilor, pentru a le asigura vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri.
• Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
• Celor care preferă tabletele masticabile.
• Copiilor care au nevoie de un produs complex cu un conţinut de vitamina D.

Care sunt simptomele deficienţei de vitamine la copii?

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitatea, oboseala, depresia, disconfortul, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăvirile mai dese datorate unei rezistenţe scăzute la boli.

Ştiaţi că acidul folic poate să-şi îndeplinească rolul pe care îl are în metabolism şi în hematopoieză doar în prezenţa vitaminelor B6 şi B12?

Ingrediente Lion Kids +D

35,00 mg Vitamina C
2,00 mg Zinc
0,50 mg Vitamina B1
10,00 mcg Iod
7,00 mg (7 UI) Vitamina E
1,60 mg Inozitol
0,10 mg Acid folic
10,00 mcg Seleniu
7,00 mg Niacină
0,90 mg (1500 UI) Beta-caroten
0,10 mg Mangan
5,00 mcg Manganese
3,00 mg Acid pantotenic
0,70 mg Vitamina B6
70,00 mcg Cupru
5,00 mcg (200 UI) Vitamina D
3,00 mg Fier
0,60 mg Vitamina B2
35,00 mcg Biotină
1,00 mcg Vitamina B12

Alte Ingrediente: Îndulcitori – sorbitol, manitol, xilitol; stabilizatori – fosfat dicalcic, celuloză microcristalină; antiaglomerant – acid stearic, gluconat de potasiu, dioxid de siliciu; îndulcitor – lactoză; acidifiant – oxid de magneziu; aromă de fructe tropicale; aromă de papaya; antiaglomerant – stearat de magneziu; acidifiant – acid citric………………..q.s. Conţine lapte.

Mod de administrare

1-3 tablete masticabile pe zi, în timpul meselor.