Pre Steps Daily (60 ml)

Preţ de la: 71,0 lei78,0 lei

Pre Steps Daily sau Infant Formula (vechea denumire a produsului) este un complex de multivitamine special conceput pentru bebeluşi şi copii de vârstă mică, este uşor de administrat, are un gust plăcut şi se absoarbe în mod eficient datorită formei sale lichide.

Şterge
Cod produs: FL0087 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Pre Steps Daily este produsul ideal destinat sugarilor. Este bogat în vitamina A, extrasă din ulei de peşte, vitamina E, din ulei de plante, vitaminele B şi C, de asemenea de provenienţă naturală.

Produsul Pre Steps Daily vine să completeze alimentaţia sugarului, pentru că preparatele destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este scăzut. Copiii cărora li s-a administrat  produsul nostru sunt mai robuşti, mai rezistenţi, învaţă mai uşor şi mai repede, sunt mai activi şi au reflexe foarte bune.

Cui recomandăm produsul Infant Formula?

• Bebeluşilor şi copiilor de vârstă mică pentru consumul zilnic, care le asigură vitaminele necesare unei creşteri sănătoase, precum şi dezvoltării fizice şi psihice.

De ce sa aleg Pre Steps Daily si nu alt produs?

• Fiindcă multe produse cu multivitamine pot fi consumate doar de copiii de peste 4 ani, însă noi am conceput Pre Steps Daily atât de atent încât produsul poate fi administrat încă de la naştere şi conţine toate vitaminele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

• Fiindcă poate fi administrat în siguranţă, datorită formei sale lichide, astfel încât nu trebuie să vă faceţi probleme că poate fi înghiţit greşit sau că vitaminele pe care le-aţi dat copilului dvs. nu sunt utilizate aşa cum trebuie.

• Alt motiv e acela ca se poate doza cu uşurinţă şi exactitate, datorită pipetei cu care este prevăzut, astfel încât nu va mai trebui să măsuraţi din ochi, să vă bazaţi pe alte recipiente pentru a măsura cantitatea de lichid, să rupeţi tableta în două sau să îi puneţi pe copii să înghită mai multe tablete deodată.

• Deoarece copiii îl consumă cu plăcere, datorită gustului său plăcut de portocale. Bineînţeles, nu trebuie să uităm nici trucurile tradiţionale: dacă amestecaţi produsul în mâncarea sau băutura copiilor, le puteţi introduce vitamine în organism aproape pe nesimţite.

• Fiindcă este practic dacă aveţi mai mulţi copii în familie. Nu îi puteţi administra bebeluşului un produs cu vitamine destinat copiilor mai mari, însă le puteţi da copiilor mai mari din vitaminele celor mici, într-o doză mai ridicată. Nu mai aveţi nevoie de mai multe cutii de vitamine în dulap. Pe măsură ce copiii cresc, puteţi creşte treptat doza, în conformitate cu nevoile acestora.

Care sunt simptomele deficientei de vitamine la sugari?

Simptomele unei deficienţe generale de vitamine pot include: oboseala, lipsa poftei de mâncare şi îmbolnăvirile dese datoarate rezistenţei scăzute a organismului.

Ştiaţi că cercetătorii au descoperit că în SUA pe parcursul unui an, jumătate din părinţi au trebuit să lipsească de la serviciu pentru a avea grijă de copiii lor bolnavi, iar o treime dintre aceştia susţin că nu au suficient concediu plătit pentru acest lucru.

Ingrediente Pre Steps Daily

35 mg Vitamina C
8 mg Vitamina B3
4 UI Vitamina E
3 mg Acid pantotenic
0.6 mg Vitamina B2
0.5 mg Vitamina B1
0.4 mg Vitamina B6
400 mcg Vitamina A
0.5 mcg Vitamina B12

Alte Ingrediente: Glicerină vegetală; apă deionizată; conservant – sorbat de potasiu; aromă – aromă naturală de portocale……………q.s. Conţine peşte.

Mod de administrare

1 ml zilnic în timpul meselor.
Flaconul are incorporată o pipetă gradată pentru o administrare usoară.

În cazul în care laptele mamei există în cantităţi suficiente, se va prefera în exclusivitatea alăptarea până la vârsta de şase luni Adresaţi-vă pediatrului dumneavoastră înainte de administrarea prelungită a acestui produs. Acest product nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă.