Cardul Calivita

Dacă aveti o comandă minimă de 90 LEI (fara transport inclus), puteti solicita Cardul de membru Calivita, si beneficiati de o Reducere permanentă de 10% la toate produsele Calivita. In plus, daca ai in comandă cel putin 2 produse (oricare 2 produse), beneficiezi si de Livrare Gratuită* prin Curier Rapid.

 Ce beneficii imi oferă cardul Calivita?

•   10% Reducere  – se aplica la toate produsele Calivita, atat la prima comanda, cat si comenzilor ulterioare. 

•  Livrare Gratuită*  – la oricare 2 produse comandate, a caror valoare depaseste suma de 90 de lei.

•  Catalog Produse   – primiti gratuit catalogul cu toate produsele Calivita, o lista cu preturile produselor aplicabile membrilor Calivita, precum si multe alte materiale promotionale.

•  Revista CaliNews   – primiti gratuit prin colet postal, o data la 2 luni, revista firmei Calivita in care veti gasi foarte multe informatii utile despre produsele noastre si sfaturi despre un stil de viata sanatos.

•  Fara Costuri Suplimentare  – Eliberarea acestui card de reducere Calivita se face gratuit, prin urmare nu va asumati niciun fel de obligatii financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita. Acest card reprezinta o modalitate de a va multumi ca sunteti clienti fideli CaliVita.

Cum obtin acest card?

Cand sunteti pe pagina produsului pe care doriti sa-l comandati, inainte de a-l adauga in cos, selectati optiunea “Doresc card Calivita“. O sa observati ca pretul afisat va fi unul mai mic, apoi urmati pasii normali pentru finalizarea comenzii. Pe langa datele obisnuite, precum: Numele si Prenumele, Adresa de Livrare, etc, in campul intitulat ” Note comandă“, completati cu data de nastere. Asta este tot ce trebuie sa faceti.

Cardul de fidelitate Calivita se poate solicita si telefonic.

Dar dezavantajele?

Avand in vedere conditiile minimale de inscriere in reteaua Calivita, nu exista niciun dezavantaj in a deveni membru Calivita, nu ai niciun fel de obligatii privind cumparaturi minime periodice sau alte conditii de indeplinit. In plus, in cazul in care te-ai razgandit imediat dupa afiliere si nu mai doresti sa fii membru al retelei Calivita International, nu este nici un fel de problema! Vom respecta decizia ta si vom accepta imediat sa ne returnezi produsele cumparate, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare; iti vom inapoia pe loc, integral, contravaloarea acestor produse, fara niciun fel de taxe, comisioane ascunse sau penalizari.

Cine va avea acces la datele mele personale?

Exista 2 motive pentru care Calivita solicita anumite date personale membrilor sai. In primul rand, pentru a-i putea contacta, coresponda, transmite informatii utile legate de produse, evenimente, noutati, detalii legate de discount-uri, etc. Pentru toate acestea este nevoie de nume complet, adresa, telefon si  eventual, dupa preferinte, adresa de e-mail. Dorim sa te asiguram ca toate aceste date sunt protejate si folosite cu maxim profesionalism, firma noastra avand notificarea nr. 17142, eliberata de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Codul de client/membru Calivita pe care il vei primi la inscriere serveste la o rapida recunoastere a clientului, fara a fi necesare interogari suplimentare ale bazei de date.