De ce să alegi produsele Calivita?

Tradiție și inovație

Oferim produse inovatoare, care respectă cele mai înalte standarde de calitate de mai bine de 25 de ani. La fabricarea produselor noastre, ținem cont nu doar de rezultatele științifice, ci și de medicina tradițională.

Control strict al calităţii

CaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun. Pentru noi, aceasta înseamnă nu doar că direcţia dezvoltării noastre este definită de nevoile tale, ci şi că mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele noastre să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.

Experţii noştri protejează calitatea şi asigură controlul produselor, de la producerea lor şi până ajung la consumatorul final. Iar ţie îţi oferim materiale informative ce conţin o largă gamă de informaţii, atât cu privire la medicina tradiţională, cât şi la ultimele descoperiri ştiinţifice.

Produsele noastre sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinare.

Monitorizare permanentă

Marea majoritate a suplimentelor noastre sunt produse într-un mediu farmaceutic în Statele Unite ale Americii. Procesul de producţie a acestora se desfăşoară în concordanţă cu proceduri riguroase de control şi asigurare a calităţii (GMP – Good Manufacturing Practice), fiind monitorizate în permanenţă de FDA (Autoritatea pentru Controlul Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite).

În Europa, unde produsele îndeplinesc în totalitate cerinţele legislaţiei europene, colaborăm strâns cu autorităţile locale de acordare a licenţelor, pentru a ne asigura că produsele noastre respectă toate reglementările locale.

Calivita a supus aprobarii de catre Ministerul Sanatatii din Romania, toate produsele sale, acestea obtinand avizul de comercializare ca produse naturale sigure pentru sanatatea populatiei. Toate produsele Calivita au certificate de conformitate care garanteaza ca informatiile nutritionale afisate pe produs corespund cu continutul din interiorul flaconului. Calivita nu comercializeaza niciun produs care sa nu fie aprobat in prealabil de Ministerul Sanatatii din Romania.