Vitamina D (60 tablete)

Preţ de la: 33,5 lei36,9 lei

Vitamina D joacă roluri multiple în organism: participă nu doar la dezvoltarea sănătoasă a dinților și oaselor, ci poate apăra organismul de o serie de boli, de la gripă până la depresie sau diabet. Carența prelungită de vitamina D crește riscul de osteoporoză și infecții respiratorii.

Şterge
Cod produs: CV0226 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Conform recomandărilor internaţionale, avem nevoie de o cantitate mai mare de vitamina D decât s-a crezut până acum, până la câteva mii de UI pe zi.

Din ce în ce mai multe studii ştiinţifice examinează aportul de vitamina D al populaţiei, iar lista informaţiilor îngrijorătoare este în continuă creştere: 70% din populaţie suferă de insuficienţă de vitamina D în regiunile cu climă temperată în lunile de iarnă, însă valori de peste 50% s-au înregistrat chiar şi în anotimpul cald.

Cui recomandăm să administreze vitamina D?

• Celor care își petrec cea mai mare parte a timpului în casă.
• Tuturor persoanelor, pentru întărirea sistemului imunitar.
• Celor care acordă o importanță sporită protejării sănătății oaselor și dinților, deoarece vitamina D contribuie la aceasta.
• Femeilor gravide, pentru asigurarea dezvoltării sistemului osos al embrionului și pentru protejarea oaselor mamei.
• Pe durata alăptării, pentru menținerea unui nivel adecvat de vitamine.
• Persoanelor supraponderale, care au un necesar sporit de vitamina D.
• Persoanelor cu alergie la soare.

Deficienţa de vitamina D are un rol uriaş în apariţia bolilor autoimune, care afectează viaţa din ce în ce mai multor oameni şi au o tendinţă de creştere pe baza istoricului familial. Dat fiindcă vitamina D creşte reacţiile sistemului imunitar împotriva agenţilor patogeni, ea protejează ţesuturile corpului de atacurile acestora.

Studiile au arătat că deficienţa vitaminei D poate favoriza apariţia diabetului, artritei reumatoide, sclerozei multiple şi lupusului. Mai mult decât atât, studiile care continuă să apară în mod constant, demonstrează extraordinara eficacitate a vitaminei D şi în tratarea altor boli imune.

Deficienţa prelungită de vitamina D creşte riscul de apariţie a următoarelor boli: fragilitatea oaselor, fracturi frecvente ale oaselor, infecţii frecvente, infecţii respiratorii, depresii sezoniere şi slăbiciune musculară.

Ingrediente Vitamina D

50 mcg Vitamina D3 (colecalciferol)

Alte Ingrediente: stabilizator – celuloză microcristalină; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu, stearat de magneziu………q.s.

Mod de administrare

1 tabletă pe zi.

A nu se administra în caz de hipercalcemie. Dacă aveți calculi renali sau sarcoidoză ori dacă folosiți alte produse cu vitamina D, cereți sfatul medicului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitamina D (60 tablete)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *