White Willow (100 capsule)

(O recenzie client)

Preţ de la: 77,5 lei85,3 lei

Ingredientul activ al scoarţei de salcie, salicilul sau acidul salicilic, are efect ca acid acetilsalicilic, după ce este transformat în ficat şi mai este cunoscut şi ca ingredient principal al aspiriei. Acidul salicilic are un binecunoscut efect paliativ şi antipiretic şi previne formarea cheagurilor de sânge. Folosirea adecvată a scoarţei de salcie albă poate elimina efectele negative pe care anumite produse cu conţinut de acid salicilic le au asupra sistemului digestiv.

Şterge
Cod produs: FL0071 Categorie: Etichete: , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Cui recomandăm produsul White Willow?

• Persoanelor care se aşteaptă la medicaţii eficiente fără efecte secundare.
• Ca adjuvant în tratamentul artritei.
• În prevenţia trombozei, deoarece ingredientul activ din scoarţa de salcie albă, acidul salicilic, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge.

Ştiaţi că extractul din scoarţă de salcie albă este folosit de secole pentru tratarea anumitor afecţiuni febrile şi inflamatorii şi pentru calmarea durerilor? Prin modificarea pe cale chimică a ingredientului său activ, oamenii de ştiinţă au descoperit acidul acetilsalicilic, care a devenit primul medicament de succes.

Ingrediente White Willow

400 mg Scoarţă de salcie albă

Alte Ingrediente: Capsulă de gelatină; stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – dioxid de siliciu, stearat de magneziu………………….q.s.

Mod de administrare

De şase ori pe zi, se iau câte 2-3 capsule, dar nu mai mult de 18 capsule pe zi.

Respectaţi cu stricteţie dozele recomandate. Produsul nu trebuie administrat copiilor sau adolescenţilor sau persoanelor în cazul cărora nu se recomandă administrarea de preparate ce conţin acid salicilic. Folosirea sa trebuie evitată în timpul sarcinii şi alăptării.

1 recenzie pentru White Willow (100 capsule)

  1. Adi Covaci

    Termini cam repede flaconul daca il administrezi conform recomandarilor de pe prospect, dar macar isi face treaba. Eu mereu comand din timp un flacon si cand simt ca ma apuca raceala, iau doza recomandata timp de cateva zile si asa reusesc sa evit o gripa nasoala.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *