New Life (120 tablete)

Preţ de la: 88,5 lei97,4 lei

Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul şi magneziul sunt esenţiale pentru formarea celulelor sanguine, dezvoltarea sănătoasă a sistemelor imunitar, osos şi nervos ale embrionului, precum şi pentru asigurarea unui suport pentru organismul mamei. Acidul folic participă la dezvoltarea ţesuturilor mamei şi menţinerea condiţiei fizice normale în timpul sarcinii şi este vital pentru dezvoltarea sistemului nervos al embrionului.

Şterge
Cod produs: FL0060 Categorie: Etichete: , , , , , , , Cost livrare: 15 lei prin Curierat Rapid sau gratuit la solicitarea .

Descriere

Ca părinţi, este normal să le oferim copiilor noştri tot ce e mai bun, încă din momentul conceperii. Pentru a face acest lucru, este esenţial ca femeia gravidă să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să consume vitamine, care nu doar că asigură o dezvoltare sănătoasă a fătului, ci sprijină şi organismul mamei, în timp ce vitamina B poate fi de ajutor la reducerea senzaţiei de greaţă din timpul sarcinii.

Un aport adecvat de acid folic reduce riscul de aparitie a defectelor de tub neural la embrioni!

În această perioadă dorim să vă oferim tot ce e mai bun, astfel încât am îmbunătăţit produsul nostru cu vitamine New Life: pe lângă vitaminele şi mineralele de care aveţi nevoie în sarcină, produsul conţine acum de două ori mai mult acid folic şi o cantitate suplimentară de vitamina D.

Cui recomandăm produsul New Life?

  • • Femeilor care intenţionează să rămână însărcinate
    • Femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

Cum mă poate ajuta un produs precum New Life?

Dacă sunteti sau doriti săramâneti însărcinată, merită să începeti să consumati New Life, care contine o combinatie de vitamine si minerale foarte importante pentru femeile însarcinate. In randurile de mai jos vom expune cateva din beneficiile pe care vi le pot aduce ingredientele din produsul nostru.

Acidul folic daca e administrat pe durata sarcinii, reduce riscul aparitiei afectiunilor sistemului nervos, inclusiv, pericolului aparitiei autismului, retardului sever de vorbire, si a defectelor de tub neural, precum si riscul de spina bifida congenitala.

Vitamina D este esentiala din mai multe motive. Carenta de vitamina D la femei reduce sansele de a ramane insarcinate; mai mult, poate avea efecte negative atat asupra fatului, cat si asupra mamei, pe perioada sarcinii, dar si a alaptarii. Pe de o parte, poate creste riscul de aparitie a diabetului gestational, iar pe de alta parte, creste riscul de complicatii in sarcina, cum ar fi preeclampsia (hipertensiune gestationala).

In sfarsit, poate influenta negativ nu doar mama, ci si fatul, afectandu-i sistemul osos, imunitar, muscular si nervos. In plus, daca mama sufera de carenta de vitamina D, cresc sansele ca nou-nascutul alaptat sa sufere de aceeasi afectiune, deoarece singura lui sursa de vitamina D este laptele matern. Un nivel scazut de vitamina D creste de doua ori riscul de de aparitie a diabetului de tip 1 la copil.

Pe langa vitamina D, produsul nostru cu multivitamine contine si fier, care reduce riscul de nastere prematura, greutate scazuta la nastere si mortalitate infantila pana la varsta de 5 ani. Contine, de asemenea, toate substantele active esentiale pentru formarea sangelui fatului si dezvoltarea sanatoasa a sistemului imunitar, osos si nervos si, de asemenea, sprijina organismul mamei pe perioada sarcinii.

Necesarul de fier al femeilor gravide este dublu faţă de cel normal şi nu poate fi obţinut doar printr-o alimentaţie obişnuită. De asemenea, gravidele au nevoie de cantităţi mai mari de calciu, indispensabil pentru dezvoltarea sănătoasă a oaselor şi dentiţiei fetusului. Creşte şi necesarul de acid folic, care are un rol deosebit în formarea placentei şi dezvoltarea zigotului, prevenind apariţia unor malformaţii congenitale (spina bifida).

Este importantă şi consumarea unei cantităţi mai mari de vitamina C, deoarece aceasta este indispensabilă pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, pentru formarea oaselor, cartilagiilor şi a colagenului, pentru procesele enzimatice. Asadar, alegeti noul nostru produs New Life pentru siguranta dvs. si a copilului dvs.!

Care sunt simptomele deficienţei de acid folic?

Simptomele carenţei de acid folic pot include: fatigabilitate, anemie, slăbirea sistemului imunitar, probleme de formare a celulelor sanguine şi probleme psihologice.

Pe durata sarcinii, alegeţi produsul New Life de la Calivita sau recomandaţi-l prietenelor care încearcă să rămână însărcinate, pentru ca sarcina să decurgă fără probleme!

Ingrediente New Life

Calciu 325,00 mg
Niacinamidă 9,00 mg
Beta-caroten 2,50 mg
Magneziu 112,5, mg
Zinc 8,00 mg
Vitamina B2 1,00 mg
Vitamina C 60,00 mg
Vitamina E 7,50 mg (7,50 U.I)
PABA 1,00 mg
Colină 10,00 mg
Acid pantotenic 4,00 mg
Mangan 1,00 mg
Inozitol 10,00 mg
Fier 4,00 mg
Cupru 1,00 mg
Vitamina B1 0,80 mg
Acid folic 200,00 mcg
Iod 5,00 mcg
Biotină 60,00 mcg
Crom 25,00 mcg
Vitamina B12 1,00 mcg

Mod de administrare

2 tablete la micul dejun şi 2 tablete la cină